Cotlet de porc la gratar cu ciuperci champignion

Cotlet de porc la gratar cu ciuperci champignion

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 2 cutii sau borcane cu ciuperci champignon conservate
  • 1 lingurita de coriandru rasnit
  • 1 lingurita de oregano
  • 6 linguri de ulei de masline
  • sare, piper proaspat rasnit, dupa gust

Mod de preparare:

Cotletele, spalate si zvantate cu prosoape de hartie, se imbalsameaza cu 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de coriandru rasnit, sare si piper, dupa preferinte. Se prepara seara si a doua zi la pranz sunt gata de pus pe gratarul incins si tinute cca 2-3 minute pe fiecare parte.

In acelasi timp, intr-o tigaie, incingem uleiul de masline si sotam ciupercile (clatite mai intai de zeama in care erau si scurse), asezonate cu o lingurita de oregano si sare, piper, dupa gust, proces care dureaza tot vreo 2 minute.