Frigarui de porc la gratar

Frigarui de porc la gratar

Ingrediente: 

  • carne de porc
  • ardei grasi
  • rosii
  • ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare: 
Taiem carnea bucatele mici cu diametrul de 2-3 cm. , rosiile si ardeii bucati nu foarte mici ca sa nu cada de pe bete. Luam cate un bat de bambus si cu mare grija infigem cate o bucata de carne, apoi cate un ardei, ceapa, rosie, iar carne si tot asa, pana se umple tot batul, dar lasam capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa putem sa tinem frigaruile in mana atunci cand le manuim pe gratar sau cand le mancam.

Asezam frigaruile pe gratar la rand si avem grija sa le intoarcem cand pe o parte , cand pe alta , ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au rumenit dupa gust si uniform , le luam de pe gratar si le servim direct de pe bat