Piept de pui marinat la gratar

Piept de pui marinat la gratar

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 600 gr piept de pui impartit in doua
  • Pentru marinada 
  • 4 linguri de frunze de oregano proaspete taiate 
  • 4 linguri de frunze de thimin proaspete taiate
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  •  linguri de miere
  • 2 linguri de otet din vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper 

    Mod de preparare:

Intai pregatim marinada amestecand toate ingridentele impreuna. In marinada punem bucatile de piept si le lasam cel putin trei ore sa se marineze.
Incigem bine grillul si frigem pieptul 3 minute pe fiecare parte. Se serveste cu pasta de ardei uns putin pe piept si salata de legume sau piure.
Pasta de ardei -frigem 1-2 ardei iuti le curatam dupa care le tocam cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi zdrobit. Facand asa pieptul ramane fraged si nu se usuca. Pofta buna!